Rusland dag 2

Die weg….. vandaag bijna 800 km rechtdoor. Geen afslag of wat dan ook. Nee gewoon recht door!! Bomen, bomen en bomen. En wegwerkzaamheden en hobbels.

De uitlaat hangt er nog steeds op half 11 onder. Bizar hoe goed 1 boutje kan zijn.

Maargoed. We reden dus. En reden en reden en hobbelden en hobbelden nog meer. En we reden en we hobbelden. Nog wat meer rijden, nog wat wegwerkzaamheden, boompje links, boompje rechts, wegwerkzaamheden… hee, die brandstofpomp, komt die nog? Eerst nog een boompje rechts en een boompje links… hobbel hobbel. Was dat nu ooit een tankstation? Nu in ieder geval niet meer. Laten we maar doorrijden. Terug is ook 300 km. Boompje voor, boompje achter, boompje links, boompje rechts, kamikaze rus die er voorbij stuift vlak voor een blinde heuvel. Boompje links… 2! Boompjes rechts en maar door. Bizar en mega impressive. Zo een lange weg met….. bushaltes? Midden in het niets. Echt niets. Wat doen die bushaltes daar… voordat je het je afvraagt… ik weet het niet. Echt niet. Want langs die ene weg was om de 50 km misschien een afrit, maar dat was 3 meter asfalt en daarna gravel. Super leuk voor die bak van ons. Ware het niet dat we een steunwieltje onder de trekhaak hebben moeten montere.

Anyhow. Doorrijden dus! En Russen en kuilen ontwijken. Damn! Het lijkt er toch aardig op gelukt! De auto rijdt nog steeds als een zonnetje. Na 6 duizend kilometer hobbel op en berg af enkel een klein litertje olie bijgevuld.

Had ik die niet vooraf moeten verversen? Misschien wel. Maar hij doet t nog! Whoop whoop! Gassen met die lolly.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *