Met onze deelname willen we aandacht vragen voor de dodelijke ziekte ALS.

We zouden het enorm fijn vinden wanneer je ons wilt ondersteunen in de sponsoring van het onderzoek naar ALS. Je hoeft dit keer geen bucket ijs over je hoofd te gooien. We vragen alleen een bijdrage te storten op de site van ALS met de onderstaande link. Dit kan je lekker doen vanuit je warme stoel.

Dit is zeker geen Spambericht en mocht je toch je twijfels hebben stuur me dan even een mailtje.

Doneren aan de stichting ALS onderzoek gaat rechtstreeks aan ALS Nederland zonder onze tussenkomst

https://www.alsacties.nl/team/vlakgas

wanneer je de link aanklikt kom je op de sponsorpagina van team VLAKGAS en zie je een gele button “doneer direct” waarmee je direct een bijdrage naar keuze kunt overmaken.

Als je eerst meer informatie wilt hebben over deze verschrikkelijke ziekte dan kun je hier een toelichting vinden ; https://youtu.be/UJ1zurz9Z84

Ons team 17 heeft de naam VLAKGAS, Een beetje trots op onze oude Noordwijkerhoutse familie-bijnaam VLAK met als deelnemers George, Alexander en Sebastiaan. Bij nader inzien kan Sebastiaan helaas niet mee omdat ze tegen die tijd heel druk met de ooievaar bezig zijn.

Help ons ons doel te verwezenlijken en een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Elk bedrag is welkom en de naam van alle sponsoren gaan we vermelden op de auto. Voor elke 20 euro aan donatie mag je eigen bestickeringsruimte op onze wagen claimen van 10 bij 10 cm zolang de ruimte dit toelaat. (Voor 500 euro is dit dus een kwart vierkante meter!). Wij gaan een sticker laten maken dus hoef je alleen de gewenste afbeelding of tekst op te geven. Om de sticker te laten maken moeten we wel tijdig je ontwerp voor je claim binnen hebben. Jouw ontwerp gaan we meenemen in de aankleding van de rally-wagen. Zo kom je dus ook zelf op de Noordkaap! (Voor bedrijven ook een heel mooie gelegenheid om reclame te maken met de sponsoring)

 

 

Team nr. 17; VLAKGAS gaat voor ADEMBENEMEND mooi